måndag 11 maj 2009

Vecka 7




Bara tre veckor kvar nu och Mimi äter och mår bra. Hon är pigg och glad på promenaderna även om det går lite lugnare till nu. Här med kompisarna Lilli och Bell med Anna i bakgrunden. Är det en hackspett hon kikar efter? Eller en tallefjant??
Hon har fått en jättefin liten rund mage och börjar påminna en smula om Happy Buddha när hon sitter:) - hur ska hon se ut om tre veckor?

Helgen blev dramatisk då en polishelikopter cirkulerade under en timmes tid runt ön utanför oss (den till höger på bilden nedan). Klockan var kring 04.00 och vi trodde vi hade förrymda fångar eller bankrånare runt knuten och låste in oss ordenligt. Det visade sig att två pojkar hade fått motorhaveri under dagen och i den hårda blåsten hade de drivit ända till vår del av Hjälmaren, trötta och frusna men välbehållna. Skönt!
Igår fick jag en ny trimhund som visade sig vara släkting till Mimi! Chica som är fem år kommer från Kennel Ädels och hennes mamma är Mimis mormor. Viss likhet finnes - och självklart är även hon jättetrevlig att ha att göra med och har bra, svart päls!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar